Тел.  0978095565 — Київстар;
                    0997682060 — МТС;

Адреса офісу Оріфлейм:
       м. Луцьк, Проспект перемоги 15.
       (1-й поверх) Район 5-ої школи

Чому їжа має такий великий вплив на наше життя?

 Чому їжа має такий великий вплив на наше життя?

Чому їжа має такий великий вплив на наше життя? Цей вплив пояснюється тим, що з їжею в організм надходять поживні речовини. Для нормального функціонування, зростання, відновлення сил і здоров'я організму потрібні живильні речовини (нутрієнти). З них ми також отримуємо енергію, необхідну для життя. Деякі живильні речовини постачають організм енергією, деякі забезпечують процес дихання.

 

Дисбаланс відбувається через неправильне харчування, організм стає більш сприйнятливий до стресу, забруднення повітря, вільним радикалам, паління і т.д. Ці зміни призводять до наступним аспектам:Уповільнене оновлення клітин, неповноцінне функціонування організму, передчасне старіння, прискорений процес старіння, підвищений ризик захворювань, поганий стан шкіри. Баланс можливий тільки при правильному харчуванні, тоді наш організм захищений від згубних впливів навколишнього середовища, які сприяють утворенню вільних радикалів і стресу. У цьому випадку ми маємо:

1. своєчасне оновлення клітин

2. нормальне функціонування організму 

3. покращене стан шкіри

4. відмінний стан здоров'я

5. міцні волосся і нігті

6. уповільнений процес старіння

7. менше зморшок

Чи включає ваш щоденний раціон збалансовану і корисну їжу? Не дивно, що, будучи обізнаними, про важливість правильного харчування, ми не дбаємо про це щодня. Але це відбувається не тільки з нами. Взяти хоча б наших родичів, друзів, колег чи сусідів - вони теж не стежать за своїм харчуванням щодня. Сьогодні все більше людей цікавляться харчовими добавками для підтримки здоров'я і зовнішнього вигляду.

Існує 6 типів поживних речовин, і всі вони життєво необхідні для нормального функціонування людського організму. Жоден продукт окремо не забезпечить організм усіма поживними речовинами, в яких він потребує.

Для будь-якої діяльності нам потрібна енергія. Вона потрібна нам для того, щоб дихати, мислити, рухатися. Основними енергетичними речовинами є вуглеводи, білки і жири.

Головні постачальники вуглеводів до організму: хліб, рис і всі злаки, картопля, макаронні вироби, фрукти, овочі, горох та інші бобові. Вони є ідеальним джерелом енергії для організму. Крім того, продукти, що містять багато вуглеводів, сприяють процесу травлення їжі, так як вони, як правило, багаті клітковиною. Такі продукти також багаті вітамінами і мінералами. Вуглеводи сприяють правильному засвоєнню жиру і калорій, одержуваних з їжею, так як продукти-джерела вуглеводів зазвичай містять мало жирів, у тому числі насичених жирів, і холестерину.

Вуглеводи діляться на 2 групи: прості вуглеводи і складні вуглеводи. До простих вуглеводів належать різні види цукрів, які легко засвоюються організмом. Прості вуглеводи швидко засвоюються організмом і переробляються в енергію

Продукти, багаті простими вуглеводами, в основному є «білими»: білий хліб, білий рис, білий цукор. Здобна випічка та солодощі містять дуже багато простих вуглеводів. Фрукти теж містять багато цукрів, але вони приносять організму велику користь завдяки іншими своїми властивостями. До простих вуглеводів належать різні види цукрів, які легко засвоюються організмом. Серед цих цукрів: фруктоза і глюкоза (містяться у фруктах і овочах), лактоза (міститься в молоці) і сахароза, з якої шляхом рафінування та очищення виробляють харчовий цукор. Найбільшу роль для організму відіграє глюкоза - один з видів цукру. Глюкоза швидко постачає організм енергією і з їжі надходить безпосередньо в кров. Решта різновиди цукру спочатку повинні бути розщеплені до глюкози, і лише після цього вони можуть використовуватися організмом. Незатребувана глюкоза переробляється в глікоген. Це крохмаль, який або відкладається в м'язах і печінці, або перетворюється в жир. Таким чином в організмі створюється «енергетичний запас». Прості вуглеводи дають «швидку» енергію.

Складні вуглеводи, або крохмалі, також називають повільно засвоюваними вуглеводами, оскільки організму потрібно більше часу, щоб розщепити і переварити їх. У цьому випадку енергія надходить в організм довше, ніж отримана з простих вуглеводів. На відміну від шоколаду, вони не призводять до різкого сплеску енергії, зате її рівень залишається незмінним протягом більш довгого часу, що дає нам можливість спокійно дочекатися наступного прийому їжі. «Швидка» енергія швидко витрачається.

Крохмалями багаті макаронні вироби, картопля, рис і борошно. Складні вуглеводи виділяють енергію повільніше, ніж прості, зате почуття ситості зберігається помітно довше. Приклад смаженої картоплі: вранці порізати і залити водою, ввечері смажити або навпаки (щоб вийшов крохмаль)

Розібравшись в різниці між простими і комплексними вуглеводами, обговоримо термін Глікемічний індекс (ГІ). Глікемічний індекс (ГІ) - це показник, який визначає зміну вмісту цукру в крові після вживання вуглеводовмістких продуктів. При вживанні продуктів харчування з високим ГІ відбувається різке підвищення рівня цукру в крові і такий же різкий спад, в результаті чого настає втома і брак енергії. У продуктів багатих комплексними вуглеводами низький Глікемічний індекс. При вживанні продуктів харчування з низьким ГІ рівень цукру в крові стабільний, отже, запасу енергії вистачає на більший час.

Кому потрібен жир?))
Всім нам. Жири - це поживні речовини, які є основною формою накопичення енергії в організмі. Щоденне споживання невеликої кількості жиру необхідно. Один грам жиру дає в 2 з гаком рази більше енергії, ніж один грам вуглеводів. Жири містяться в багатьох тканинах організму і виконують важливу функцію «провідника» інших поживних речовин, наприклад, вітамінів. Крім того, жири передають аромат їжі, роблячи її смачніше. Однак кількість споживаних жирів має суворо контролюватися.

Деякі вітаміни є жиророзчинними, тобто можуть засвоюватися організмом, тільки якщо споживаються разом з жирами. Також жири є джерелом незамінних жирних кислот, дуже важливих для нашого здоров'я. Жири відіграють життєво важливу роль у підтримці здорового стану шкіри і волосся, захищають внутрішні органи від ушкоджень, підтримують постійну температуру тіла і сприяють виконанню клітинами їх функцій. Крім усього цього жири утворюють в організмі запас енергії. Жири перешкоджають поширенню збудників ряду захворювань. Практично неможливо зовсім виключити жири з раціону харчування, і це було б шкідливо для здоров'я. Деякі жирні кислоти є незамінними живильними речовинами, тобто вони не виробляються організмом з інших речовин і повинні в невеликих кількостях надходити в організм з їжею.

Існують «корисні» і «некорисні» жири. Ймовірно, ви чули про те, що існують насичені і ненасичені жири. Насичені жири при кімнатній температурі зазвичай зберігають тверду консистенцію. Насиченими жирами багаті тропічні олії (наприклад, пальмова і кокосова), вершкове масло і тваринні жири. Споживання великої кількості насичених жирів може збільшити ризик серцево-судинних і онкологічних захворювань і привести до ожиріння. Ненасичені жири при кімнатній температурі знаходяться в рідкому стані. До них відноситься більшість рослинних масел (соняшникова, оливкова, кукурудзяна, соєва та арахісове), а також риб'ячий жир.

Білки необхідні організму для росту і відновлення тканин. Вони беруть участь у формуванні клітин крови. В білках міститься велика кількість різних амінокислот, 22 з яких особливо важливі для здоров'я людини.9 необхідно отримувати ззовні, вживаючи в їжу продукти, багаті білком. Ці амінокислоти називаються незамінними. Білок, що надходить з їжею, розщеплюється в шлунку і кишечнику до амінокислот. Надалі амінокислоти можуть використовуватися організмом для синтезу необхідних йому білків, що входять до складу м'язів, кісток, крові та внутрішніх органів.

Тваринний білок, одержуваний, наприклад, з м'яса і молока, називається повноцінним, оскільки він містить всі дев'ять незамінних амінокислот. Більшість рослинних білків вважаються неповноцінними, оскільки в їх складі бракує однієї або декількох незамінних амінокислот. Це важливо знати тим, хто не вживає в їжу м'ясо або молочні продукти. Тим не менш, вегетаріанці можуть отримувати всі необхідні амінокислоти, включаючи в свій раціон різноманітні продукти рослинного походження, багаті білком. Наприклад, неможливо отримати всі незамінні амінокислоти з арахісу, але якщо намазати арахісове масло на шматок цільнозернового хліба, набір буде повним. Червона квасоля також не дасть всіх амінокислот, проте, додавши до неї рис, можна заповнити відсутню. Приємна новина полягає в тому, що немає необхідності споживати всі незамінні амінокислоти в кожний прийом їжі. Якщо харчуватися різноманітно протягом усього дня, організм отримає те, що йому необхідно.

Вітаміни, мінерали й вода - це речовини, які регулюють дію нутрієнтів, що постачають енергію, так щоб організм функціонував належним чином. Вода є життєво важливим компонентом щоденного раціону, оскільки вона є «транспортним засобом» для всіх поживних речовин. Вітаміни, мінерали й вода не перетравлюються організмом і не є постачальниками калорій. Однак вони витягуються з їжі і вбираються клітинами тканин. Регулюючи фізіологічні процеси, вони спільно з вуглеводами, жирами і білками сприяють зростанню, розвитку і правильному функціонуванню організму.

Вітаміни - це сполуки, що містяться в живих організмах і в невеликих кількостях життєво необхідні для життя, росту і захисту від захворювань.Вітаміни беруть участь у формуванні кісток і тканин, а також допомагають перетворенню вуглеводів і жирів в енергію. Брак того або іншого вітаміну може призвести до розвитку деяких захворювань. Вітаміни, здебільшого, надходять в організм разом з їжею, але деякі ми отримуємо іншим шляхом. Наприклад, одна з різновидів вітаміну D синтезується в шкірі під впливом природного ультрафіолетового сонячного випромінювання. Оскільки більшість вітамінів організм виробити не в змозі, нам необхідно отримувати їх ззовні. Вітаміни життєво важливі для повноцінного розвитку і функціонування: вони сприяють формуванню кісток і тканин, сприяють перетворенню жирів і вуглеводів в енергію, а також перешкоджають розвитку хвороб. Деякі хвороби розвиваються саме від нестачі вітамінів. В основному організм отримує вітаміни з раціону, але є винятки. Наприклад, деякі форми вітаміну D синтезується в шкірі людини під впливом сонячних променів. Організм людини не здатний сам синтезувати необхідні йому вітаміни і тому повинен отримувати їх в готовому вигляді - з їжею або у формі препаратів. У великих кількостях вітаміни можуть викликати побічні ефекти. Надмірне споживання вітамінів з раціону малоймовірно, але передозування від харчових добавок цілком можлива. При зловживанні деякі вітаміни викликають такі побічні ефекти як нудота, діарея і блювота.

Існують два типи вітамінів: жиророзчинні та водорозчинні. При вживанні продуктів містять жиророзчинні вітаміни, вітаміни акумулюються жировими тканинами печінки і організму для подальшого використання. Жиророзчинні вітаміни затримуються в організмі від декількох днів до 6 місяців, після чого, за допомогою спеціальних носіїв використовуються за призначенням. До жиророзчинних вітамінів відносяться: вітаміни А, D, Е і К. Вітамін А вкрай важливий для шкіри, слизових оболонок, зору та імунної системи, а також сприяє розвитку нормального росту і підтримує оптимальну кількість кисню в клітинах. Продукти багаті вітаміном А: яйця, жирна риба, морква, зелені овочі, курага, печінка та молочні продукти. Вітамін D зміцнює імунну систему організму і перешкоджає появі остеопорозу. Сонячне світло є одним з найголовніших джерел вітаміну D, а користь 30 хвилинної прогулянки під сонцем еквівалентна 100 склянках молока. Вітамін D міститься в жирній рибі і яєчному жовтку, нестача якого може викликати рахіт. Вітамін Е має різні форми і є антиоксидантом, який захищає клітини організму від вільних радикалів. Важливі джерела вітаміну Е: горіхи, мигдаль, яйця, зелені овочі, рослинні масла і різні зернові. Вітамін К грає важливу роль в згортанні крові. Ми отримуємо вітамін К із зелених овочів, броколі і таких молочних продуктів як йогурт або молоко.

Вітамін A має величезне значення для зору і впливає на здатність бачити в темряві. Завдяки вітаміну A у нас також розвинене сприйняття кольору. Крім того, він сприяє зростанню і необхідний для здоров'я шкіри. Які продукти багаті вітаміном A?- Молоко, збагачене вітаміном A - печінка - Фрукти і овочі помаранчевого кольору (мускусна диня, морква, солодка картопля) темно-зелені листові овочі (шпинат, різні сорти капусти)

Вітамін E необхідний для здоров'я очей, шкіри і печінки, захищає легені від негативного впливу забрудненого повітря і бере участь у виробленні червоних кров'яних тілець. Які продукти багаті вітаміном E? - Цільнозернові злаки, наприклад, пшениця і овес - Зародки пшениці - Зелені листові овочі – сардини - Яєчний жовток, горіхи і насіння. Вітамін K відповідає за згортання крові, тобто допомагає зупинити кровотечу. Які продукти багаті вітаміном K?- Зелені листові овочі - Молоко і молочні продукти, такі, як йогурт – броколі - Соєва олія

Водорозчинні вітаміни! При вживанні продуктів містять водорозчинні вітаміни, вітаміни не накопичуються в жирових тканинах. Не задіяні вітаміни виводяться з організму природним шляхом. Отже, цей тип вітамінів повинен постійно замінюватися. До водорозчинних вітамінів належать вітамін C і вітаміни групи B - B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), ніацин (нікотинова кислота), B6 (піридоксин), фолієва кислота, B12 (кобаламін), біотин, і пантотенова кислота. Вітамін C є дуже важливим антиоксидантом і бере участь у процесі формування колагену в сполучних тканинах, що зміцнює шкіру, зуби і кровоносні судини. Вітамін С також допомагає екстрагувати залізо з продуктів харчування і перешкоджає появі інфекцій. Фрукти, ягоди та коренеплоди містять у собі вітамін С. Сьогодні вченим відомо близько 30 вітамінів групи В. Різні вітаміни групи В присутні в щоденному раціоні - в яйцях, м'ясі, рибі, коренеплодах, горіхах і цільнозернових продуктах. Вітамін B1 (тіамін) - необхідний для функціонування нервових клітин, головного мозку і метаболізму (обмін речовин) енергії.?? Вітаміни B2 (рибофлавін) і B3 (ніацин) незамінні для дихання клітин. Вітамін B5 (пантотенова кислота) і B6 ( піридоксин) частково задіяні в метаболізмі енергії та протекції нервових клітин. Біотин (B8) відіграє значну роль у клітинному метаболізмі. Фолієва кислота (B9) важлива для зростання, ділення і кровотворення клітин. Це істотно для вагітних жінок і жінок дітородного віку, так як саме фолієва кислота захищає плід від пошкоджень спинного мозку. Вітамін B12 робить великий вплив на нервові функції головного мозку і кровотворення. Вегетаріанці більш схильні нестачі цього вітаміну.

Існує кілька вітамінів групи B. Це B1, B2, B6, B12, ніацин, фолієва кислота, біотин і пантотенова кислота. Вітаміни групи B грають важливу роль в обміні речовин, це означає, що вони сприяють виробленню і виділенню енергії організмом. Також вони допомагають виробляти еритроцити, або червоні кров'яні тільця, які переносять життєво необхідний кисень до клітин організму. Таким чином, вітаміни групи B виконують дуже важливі функції. Які продукти багаті вітаміном B?- Цільнозернові злаки, наприклад, пшениця і овес - Риба і морепродукти - М'ясо та птиця – яйця - Молоко і молочні продукти, такі, як йогурт - Зелені листові овочі - Горох та інші бобові

вітамін C Необхідний для підтримки здоров'я ясен і гарного стану м'язів і інших тканин. Також він сприяє загоєнню порізів і ран і допомагає організму опиратися інфекціям. На жаль, людина не може не боліти, але завдяки вітаміну C він може з великим успіхом протистояти хворобам. Які продукти багаті вітаміном C?- Цитрусові, наприклад, апельсини - Мускусна диня - полуниця - помідори – броколі - Білокачанна капуста – ківі - Червоний солодкий перець

Мінерали (Залізо, Цинк, Селен, Йодид, Мідь, Кальцій, Магній). Мінерали є важливими сполуками для будови організму, так як регулюють безліч процесів організму: від формування кісток до згортання крові. Більшість мінералів швидко витрачається або втрачається в продуктах відходу, тому ми повинні отримувати їх з щоденного раціону. Виняток становить залізо - воно зберігається організмом і використовується повторно. У разі істотної втрати крові акумуляція (відкладення) заліза неможлива.

Кальцій. Кальцій незамінний для кісток, у нашому скелеті міститься більше 99% кальцію. Кальцій також необхідний для м'язів, кровоносних судин, серцебиття і виділення гормонів. Джерела кальцію - молочні продукти, зелені овочі, риба, морепродукти і горіхи. Магній корисний для всіх. Дефіцит магнію може призвести до підвищеного кров'яного тиску, мігрені і судом м'язів. Зелені овочі, горіхи і цільнозернові продукти багаті вмістом магнію. Селен присутній у складі кожної клітини і разом з іншими ензимами (ферментами) захищає наш організм від дії вільних радикалів. Селен вважається антиоксидантом і важливий для функціонування імунної системи. Недолік селену в організмі може викликати підвищення кров'яного тиску, розлад м'язів і суглобів, імпотенцію та безплідність. Залізо входить до складу гемоглобіну, який є основним "дихальним" компонентом червоних клітин. Гемоглобін доставляє кисень до різних тканин нашого організму. Втома і слабкість можуть свідчити про брак заліза, яке адсорбується (поглинається) вітаміном С. Вагітним жінкам потрібно підвищена кількість заліза. Залізо міститься в таких продуктах як м'ясо, печінка, зелені овочі та полуниця.

Існують вітаміни і мінерали, особливо важливі для жіночого і чоловічого організму.!! Жіночий організм - потребує більшої кількості заліза, фолієвої кислоти і кальцію. Кальцій є значущим компонентом у раціоні жінок, тому що з віком жінки більш схильні остеопорозу (ослаблення кісток) . Дефіцит заліза може викликати запаморочення, втому і задишку. Для жінок знаходяться в дітородному віці фолієва кислота відіграє значну роль. Чоловічий організм - потребує селені і магнії. Селен головним чином необхідний для чоловічої репродуктивної системи, а магній для оптимального функціонування м'язів.

Фолієва кислота бере участь у синтезі ДНК і формуванні нових клітин. Особливо необхідна жінкам перед зачаттям і на ранній стадії вагітності для запобігання вроджених дефектів у дитини. Міститься в томатному соку, зеленої квасолі, броколі, шпинаті, спаржі, спаржевої квасолі, сочевиці, квасолі Пінто і турецькому горосі. Біотин (вітамін H або В7)Бере участь в енергетичному обміні, в синтезі жирів і глікогену і в метаболізмі амінокислот. Міститься в багатьох продуктах. Пантотенова кислота (В5)Також бере участь в енергетичному обміні і міститься в багатьох продуктах.

Кальцій надзвичайно важливий для зміцнення кісток і зубів. Формування кісток відбувається в дитячому та підлітковому віці, тому необхідно, щоб діти і підлітки отримували достатньо кальцію. У цьому випадку їх організм згодом зможе ефективніше протистояти руйнуванню кісток. Слабкі кістки схильні до ризику захворювання, яке називається остеопороз. Через нього кістки стають крихкими і легко ламаються. Продукти, в яких міститься багато кальцію:- Молоко та молочні продукти: йогурт, сир і сир - Броколі і темно-зелені листові овочі Соєві продукти і продукти, збагачені кальцієм, включаючи деякі апельсинові соки і соєве молоко. Залізо допомагає еритроцитам доставляти кисень до всіх органів. Симптомами залізодефіцитної анемії можуть бути слабкість і стомлюваність, запаморочення і задишка. Залізом багаті яловичина, баранина, свинина, риба і деякі морепродукти, м'ясо птиці, сочевиця, бобові, соєві продукти, зелені листові овочі і родзинки. Також залізом збагачують деякі сорти хліба, злаки і зернові продукти.

Магній відповідає за мускулатуру і нервову діяльність, стабілізує серцевий ритм, підтримує міцність кісток, сприяє виробленню енергії і синтезу білків. Магнієм багаті продукти, зокрема хліб, з цілісного зерна, а також горіхи, насіння, зелені листові овочі, картопля, бобові, авокадо, банани, ківі, броколі, креветки і шоколад (так-так, саме шоколад!). Калій поряд з магнієм відповідає за мускулатуру і нервову діяльність. Також він регулює кількість води в складі крові і тканин організму. Калієм багаті броколі, неочищений картоплю, зелені листові овочі, цитрусові, банани, сухофрукти і деякі бобові, наприклад, горох і лімська квасолю.

Цинк має велике значення для нормального росту, статевого розвитку, імунітету і загоєння ран зберігає репродуктивну функцію Цинк міститься в яловичині, баранині, м'ясі птиці, устрицях та інших морепродуктах, в горіхах, сушених бобах, соєвих продуктах, молоці і молочних продуктах, в продуктах з цілісного зерна і збагачених крупах і злаках. Селен є антиоксидантом і разом з вітаміном E захищають організм від вільних радикалів. Міститься в морепродуктах, м'ясі і хлібних злаках.

Йод входить до складу гормонів щитовидної залози, що відповідають за ріст, розвиток і обмін речовин. Організм може отримати йод з солі, морепродуктів, хліба, молока і сиру. Мідь необхідна для вбирання і переробки заліза, сприяє виробленню гемоглобіну і ряду ферментів, відповідає за здоров'я волосся і нігтів. Мідь міститься в м'ясі і воді.

Вода міститься в кожній клітині нашаго тіла, в міжклітинному просторі, в крові і всіх рідинних середовищах організму.

Вода бере участь у виконанні всіх фізіологічних функцій, таких, як перетравлення їжі, вивід шлаків, підтримка постійної температури, амортизаційний захист чутливих органів тіла.

Кожного дня ми втрачаємо близько 2-3 літрів води, і без поповнення її запасів організм обезводнюється.

Розчинені мінерали розщеплюються до іонів, такий розчин в організмі називається електролітом. Іони відіграють першорядну роль у регулюванні водного балансу в нашому тілі. Старіння є природним процесом, але існують чинники, що сприяють передчасному старінню і роблять негативний впливу на здоров'я: Неправильне харчування, стрес, сигаретний дим, алкоголь, забруднення навколишнього середовища, ультрафіолетове випромінювання - всі перераховані вище фактори каталізують утворення вільних радикалів. Вільні радикали це дуже активні, нестійкі молекули, згубно впливають на клітини шкіри. Негативний вплив призводить до передчасного старіння організму і відображається на зовнішності людини. Утворення вільних радикалів відбувається не тільки під час природних процесів організму, але і під впливом оточуючих факторів. Зморшки - є одним з результатів згубного впливу вільних радикалів. Вільні радикали щодня впливають на здорові клітини організму, руйнуючи їх структуру, в результаті чого порушується продуктивність наступних клітин. Що означає, менш ефективну вироблення колагену і еластину (фібробласти), які підтримують еластичність, щільність і рівномірність шкіри. Це зниження продуктивності сприяє появі зморшок вже після 25 років.

 

 

 


Додати коментар


Реклама від Google

Актуально...

статі


Робота Додатковий заробіток з компанією
 Компанія Оріфлейм пропонує Вам 3 способи заробляти гроші. Економити, купуючи продукцію зі знижко...

Читати...

Бізнес з Оріфлейм Бізнес з Оріфлейм
Як правильно заробляти гроші в компанії Оріфлейм! Багато хто впевнені, що компанія Оріфлейм це суто...

Читати...

Бізнес з Оріфлейм Заробіток з компанією Оріфлейм
 За що і скільки платить компанія Оріфлейм!       Щоб заробляти великі гроші в компанії Оріфлейм не...

Читати...

Бізнес з Оріфлейм Хто такий консультант
   Хто такий консультант компанії Оріфлейм? Більшість людей вважають, що бути консультантом компан...

Читати...

Оріфлейм-плюс каталог 7-8 2016!

Додаткові гроші за покупки

Діючий каталог Оріфлейм

Програми для клієнтів Оріфлейм


Весняна акція реактивації Оріфлейм

В каталозі №6 з 22 квітня по 12 травня 2018.

     Для "сплячих" консультантів, які розміщували останнє балове замовлення до 17 лютого включно (немає замовлень в каталогах 03-05).

     Розмісти одноразове замовлення на 35 балів бонусу в період дії каталогу №6 - 2018 (зз 22 квітня по 12 травня) і отримай в тому самому замовленні Обємну термозмивну туш для вій The ONE No Compromise (код 33222) за 1 гривню.


Детальніше...
Oriflame гід по подарунках на 8 березня

Знайди подарунок кращій подрузі, колезі, мамі або сестрі в Міжнародний жіночий день.

Компанія Oriflame найкращий гід по подарунках для найближчих. Все що Вам необхідно Ви можете знайти на сторінках каталогу Оріфлейм. Хочете придбати подарунок уже сьогодні - завітайте до офісу компанії Оріфлейм в Луцьку. проживаєте в іншому місті зателефонуйте до нас і ми підскажемо де Ви можете отримати необхідну для Вас продукцію.


Детальніше...
Офіс компанії Оріфлейм у Луцьку!

    Ласкаво просимо на наш сайт Луцьк Оріфлейм. Тут Ви можете отримати детальну інформацію про діючі акції, знижки, продукцію компанії Oriflame. Якщо Ви цікавитесь косметикою, парфумерією, доглядом за шкірою обличчя, то на нашому сайті або завітавши до нас в офіс Оріфлейм в Луцьку, можете отримати детальну інформацію, консультацію стосовно тієї продукції, що вас цікавить. На ресурсі Луцьк Оріфлейм  зібрані основні консультації по догляду за шкірою обличчя, тіла.


Детальніше...
Програма «Мій автомобіль Оріфлейм»

Програма діє з 29 жовтня 2017 року.

Станьте Золотим Директором компанії Оріфлейм і отримайте доступ до бонусної програми, що фінансує придбання автомобіля! 


Детальніше...
Програма для Менеджерів компанії Оріфлейм «Менеджайзер»

Кваліфікаційний період: Каталог02-2018 – Каталог10-2018

Зароби додатково 18 200 грн  на шляху до звання Старший Менеджер! Оріфлейм виплачує бонуси за твій новий рівень в компанії!


Детальніше...
Стартова Програма для новачків оріфлейм

Діє з 14 травня 2017 року.

Приєднуйтесь до Оріфлейм, робіть сумарні замовлення на 100 Балів Бонусу в кожному з Ваших перших 4 каталогів з моменту реєстраці та використовуйте можливість придбати набори наших продуктів-бестселерів зі знижками до 95%! А Ваша сумарна вигода за цей період складатиме до 5500 грн!


Детальніше...

 Сайт Луцьк Оріфлейм був створиней згідно з правилами компанії. Більшість інформації було взято з офіційного сайту компанії Оріфлейм! Щоб нас знайти введіть в пошуковій системі: Оріфлейм, Орифлейм, Оріфлейм Україна, Oriflame, Оріфлейм у Луцьку